Pranje tepiha / Paraćin Ćuprija Jagodina/ besplatano skupljanje i vraćanje

MAŠINSKO PRANJE TEPIHA

MAŠINSKO PRANJE TEPIHA 

TEPIH SERVIS GARANT

Pranje tepiha u tepih servisu koji uvek pruža više od očekivanog. Profesionalna usluga mašinskog pranja tepiha, pranja kako kod nas u servisu tako I na licu mesta kod Vas u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

Pouzdani  Tačni Efikasni Povoljni

Dugo smo radili I usavršavali proces pranja tepiha, koji smo doveli do te mere da možemo slobodno reći da je na najvišem nivou.

Savremenim mašinama pranje tepiha je složen posao I sastoji se iz više faza, gde svaka faza na određenoj mašini zahteva praćenje rada mašine od strane operatera koji se nalazi za mašinom

Kontrola kvaliteta

se vrši posle svake faze u procesu pranja tepiha.

Proces pranja se sastoji iz sledećih radnji

Prvo tepih /itison se istresa u automatskoj mašini za trešenje tepiha,gde se iz tepiha istresaju i eliminišu sve nečistoće, od krupnih otpadaka pa do najsitnijih čestica prašine.

Za kvalitetno pranje tepiha prvo i osnovno je da tepih bude lepo istrešen/usisan da u sebi nema zadržane ostatke peska, dlaka, hrane i svega ostalog što možemo naći u tepihu.

U slučaju da tepih ne bude tako tretiran i prljavština ostane u njemu posle pranja takvi tepisi obično imaju neprijatan miris, i ono što je najopasnije ostaju i dalje prljavi i štetni za Vas, Vašu decu, Vaše kućne ljubimce itd.

Nakon trešenja i usisavanja

sledi pranje tepiha četkarama, i najbolje odabranom hemijom koja eliminiše sve nečistoće, svu prljavštinu, bakterije, grinje i ostale nećistoće.

Pranje rotacionim mašinam se odvija polako i detaljno, svaki deo tepiha četka prođe u sva četiri pravca po 3 do 5 puta, da gotovo svaka strana dlake Vašeg tepiha bude detaljno od korena oprana i iščesljana.

Nakon prvog pranja tepih se rola, i ubacuje u sledeću mašinu, koja ga ispira i cedi. I postupak pranja se ponavlja još jednom kod tepiha kojima je to potrebno odnosno koji su više zaprljani.

Centrifugiranje tepiha

se obalja tako da Vaš tepih posle pranja četkarama, odnosno rotacionim mašinam uvija se i ubacuje u centrifugu. Tada se započinje sledeća faza a to je ispiranje tepiha.

Tepih ispran do čiste kapi i isceđen izlazi iz centrifuge 90 % suv.

Tako ispran I osušen tepih, u komori je dovoljno da postoji 2-3 sata a onda je spreman da se pakuje i vrati Vama.

https://www.facebook.com/pg/GarantTepihService/posts/

POZOVITE