Garant Tepih Servis - Tepih servis u Jagodini, Ćupriji i okolnim mestima

Dubisnko pranje automobila/kamiona

DUBINSKO PRANJE AUTOMOBILA/KAMIONA

Dubinsko pranje automobila

Kada govorimo o detaljnom čišćenju vaseg ljubimca da li je to automobil, kamion ili motor,budite sigurni da je u pravim rukama.

Iz naše garaže izlazi detaljno očišćen kako unutrašnji enterijer tako i spoljašnost vašeg vozila.

Kada automobil ostavite nama, prosečno 24h do 48h je kod nas u zavisnosti od obima posla kao i detalja koji se rade.

Počinje se

detaljnim pregledom, slikanjem vozila, kompletan automobil se detaljno pregleda kako unutrašnjost tako i spoljašnost, to sve beleži fotografijama i čuva kod nas.

Nakon toga moze se krenuti sa spoljašnjim pranjem.

Prvo se automobil detaljno čisti spolja, pored tog nazovimo klasičnog pranja bezkontaktnim pranjem skida se samo jedan deo prljavštine, prašine, blata i ostalih naslaga sa Vašeg automobila.

Nakon završenog prvog dela pranja odnosno bezkontaktnog pranja, sledi detaljno spoljašnje pranje.

Na osnovu utvrdjenog stanja autombila u pogledu same karoserije odredjuje se koja sredstva se koriste, koja PH vrednost, koji preparat, koji proizvodjač, koja metoda samog pranja da bi detaljno pranje podigli na najviši nivo profesionalizma.

Pa tako na primer dosta vremena i paznje se posvećuje skidanju insekata sa prednjeg dela atomobila. Četkicama se detaljiše oko svih plastika, brava, svih teze dostupnijih mesta na spoljašnjem delu automobila, svih izbočina.

Kao i detaljno čišćenje točkova/felni, odmašćivanje istih i jos dosta detalja se sredjuju prilikom spoljašnjeg pranja.

Da kažemo nešto ukratko što se tiče glavnog dela,odnosno unutrašnjeg detaljnog sredjivanja koje je dosta složen posao, koji se radi strpljivo, marljivo, gde se ulaze dosta vremena da bi Vaš ljubimac zablistao.

Unutrašnjost automobila smo prethodno fotografisali, i sada mozemo pristupiti odredjivanju i odabiru same hemije i metoda pranja.

Znači u zavisnosti od mnogo faktora, od enetrijera, da li je koza ili meblo, vrste koze/odnosno mebla/tkanine, boje, kvaliteta, pohabanosti, zaprljanosti od vrste plastike, u zavisnosti od celokupne slike unutrašnjosti naš tim pazljivo bira metod pranja, hemiju koju koristi, jednom rečju prilazimo obavljanju posla maksimalno profesionalno.

Svaki deo se pazljivo i detaljno čisti, od neba samog automobila, tapacira na vratima, stakla, instrument table, sedišta, poda, gepeka i ne postoji deo gde ruka naših majstora ne prodje i ne očisti.

Za više informacija oko detaljnog sredjivanje Vašeg automobila/kamion kontaktirajte nas i sa velikom ljubaznošću izaći ćemo u susret i pružiti sve potrebne informacije.
Pružamo i usluge :
-poliranje spoljašnosti vozila
-poliranje unutrašnjosti entrijera
-žastita boje i laka Vašeg automobila i kamiona keramičkom žastitom

POZOVITE