Ciscenje kozne garniture / dubinsko pranje kožne garniture

Čišćenje nameštaj od kože – kožna garnitura

Ciscenje kozne garniture, dubinsko pranje kožne garniture, čišćenje namestaja od koze prepustite profesionalcima !

 

čišćenje kožne garniture

Kožni nameštaj 

Ciscenje kozne garniture ili dubinsko pranje kožne garniture je prava stvar koju možete uraditi povodom čišćenja kože, odnosno nameštaja od kože.

 I ako je koža izuzetno izdržljiva, dokazi o trošenju su vrlo primetni, zbog čega su čišćenje i održavanje toliko važni.

Većina proizvoda za čišćenje na tržištu nisu prikladni za kožu i mogu pokvariti završne obloge kože, što dovodi do suvoće i pucanja.

Garant tepih servis nudi sigurno i efikasno sredstvo za čišćenje kožnog nameštaja koje mu vraća prirodnu živost i sjaj, dodajući godinama života u vašu investiciju.

Redovnim čišćenjem ovlašćenog stručnjaka za kožu Garant servis, možete sprečiti nepotrebno habanje i održavati kožni nameštaj sjajnim.

Održavajte kožni nameštaj – ciscenje koze

Vremenom ulja za telo, znojenje, kiseline na koži i redovno habanje mogu umanjiti izgled kožnog nameštaja, ostavljajući tamne mrlje ili mrlje.

Ulja i masti

Ulja za telo od ljudi i životinja lako se prenose i prodiru u delove kožnog nameštaja koji se mnogo koriste, uzrokujući ozbiljnu štetu na zaštitnom sloju nameštaja.

Atmosferski uticaj

 Čestice prašine, kao i ulja za jelo u vazduhu i nevidljivi zagađivači vazduha nastali uobičajenim kućnim aktivnostima, na kraju se nađu na kožnom nameštaju i stvaraju probleme.

Uobičajeni uticaji

Odrasla, deca i kućni ljubimci u zemlju ubrajaju zajedničku nečistoću, pesak i vlakna biljaka, pričvršćujući se na kožu svaki put kada se koristi nameštaj.

Boje i mastila – Čišćenje kozne garniture

Propusna olovka, mastilo iz novina i boje od tkanina poput trapera jedan su od načina na koji se mastila i boje mogu preneti na kožni nameštaj i teško ih je ukloniti bez oštećenja površine.

Naši sertifikovani specijalisti za kožu pažljivo će identifikovati vrste kože vašeg nameštaja i odabrati proizvode specijalno dizajnirane za čišćenje i uklanjanje nakupina zemlje i drugih elemenata koji uzrokuju mrlje.

Zatim ćemo pripremiti i zaštititi vašu kožu da revitalizuje i nadopuni njenu prirodnu lepotu i osećaj.

Čišćenje kože obuhvata

– odmašćivanje bezbednim sredstvima po kožu

– parno i antibakterijsko dezinfikovanje

– nanošenje sredstva za negu kože i zaštitu

Neka Vaš komad nameštaja ponovo zablista,neka koža bude kao prvog dana,čista I mekana kao prvog dana. Ulazimo duboko u pore,čistimo sa pazljivo biranom hemijom I toplo/hladom parom završavamo process pranja.
Uverite se u kvalite naših usluga.

https://www.facebook.com/pg/GarantTepihService/posts/

POZOVITE