DUBINSKO PRANJE TEPIHA U GARANT TEPIH SERVISU / MAŠINSKO

Dubinsko pranje tepiha mašinskim putem

U tepih servisu Garant sezona pranja tepiha traje tokom cele godine. Tepihe kada je hladno i vlazno vreme sušimo u komori. Tako da tepihe vraćamo nazad za 2 dana. Potpuno automatizovan sistem pranja tepiha, uciniće pranje tepiha jedinstvenim u Pomoravlju, tj tačno u Paraćinu, Ćupriji i Jagodini.

Pranje tepiha Paraćin dubinsko pranje tepiha, posedujemo najsavremenije mašine za pranje tepiha. Dobro poznatog mozemo reći evropskog a ujedno i domaćeg proizvodjaca. Mašine koje mi posedujemo jesu poslednja reč tehnike i ujedno pranje tepiha jeste i zadovoljstvo. Upravo zato sto Vaše tepihe peremo automatskim, odnosno robot mašinama koje su podešene da svoj posao bolje rade od bilo koje ljudske ruke.

Pranje tepiha Ćuprija dubinsko pranje tepiha , savremeno i moderno pranje tepiha, na teritoriji Ćuprije. Dolazimo i skupljamo tepihe u Ćupriji sa okolnim selima. Besplatno je skupljanje i vraćanje tepiha. Isti se proces pranje tepiha primenjuje, odnosno dobro poznat proces pranja tepiha u Garant tepih servisu. Kao takav daje fenomenalne rezultate pranja, koristimo hemiju koja je antibakterijska. I koja povoljno utiče kako na tepih tako i na ljude, odnosno decu. U pitanju su šamponi konkretno napravljeni bas za tepihe, poznatog turskog proizvođača koji čuvaju Vaš tepih, dlake tepiha ostaju posle pranja savršeno čiste.

Tepih posle pranja tepiha u tepih servisu Garant ostaje mekan na dodir, prijatno miriše i sto je najbitnije, tepih je opran u svakom smislu te reči.

Tepih servis Jagodina radimo i teritoriju Jagodine sa selima, besplatno dolazimo po tepihe. Tepih servis Garant u Jagodini radi već nekoliko godina, i dalje osvajamo srca jagodinaca, jer se maksimalno trudimo da svoj posao odradimo na najprofesionalniji način.

Peremo sve vrste tepiha,i u bilo kom godišnjem dobu. Da li je jesen ili zima nebitno je, sve tepihe tokom zime sušimo u komori.

#pranjetepihajagodina #tepihservisjagodina #dubinskopranjejagodina

#pranjetepihacuprija #tepihserviscuprija #dubinskopranjecuprija

#pranjetepihaparacin #tepihservisparacin #dubinskopranjeparacin

#dubinskopranjenamestaja #dubinskopranjeskidanjefleka #dubinskopranjevunenihtepiha

POZOVITE