Osigurajte Savršeno Čiste Tepihe uz Garant Tepih Servis |

Osigurajte Savršeno Čiste Tepihe uz Garant Tepih Servis

Dragi naši klijenti i budući klijenti, želimo da vas upoznamo sa našim specijalnim ponudama i uslugama koje nudimo samo za vas! Garant Tepih Servis je vaš pouzdan partner za sve što je vezano za čišćenje tepiha.

  1. Besplatno pranje tepiha za stalne klijente: Kao naš stalni klijent, dobijate besplatno pranje tepiha! Vaši tepisi zaslužuju najbolje, i zato vam mi to i pružamo.
  2. Besplatno dubinsko pranje: Pored redovnog pranja, nudimo vam i besplatno dubinsko pranje tepiha. Ovo je idealno za uklanjanje tvrdokornih mrlja i dubinskog čišćenja vaših tepiha.
  3. Besplatan prevoz: Da bi vam olakšali, mi dolazimo po vaše tepihe! Nema potrebe da brinete o transportu, mi ćemo to obaviti za vas.
  4. Masinsko pranje i sušenje: Koristimo najmodernije mašine i opremu za pranje i sušenje tepiha. Vaši tepisi će biti čisti i suvi u najkraćem mogućem roku.
  5. Ekološki prihvatljiva hemija: Vaše zdravlje i sigurnost su nam na prvom mestu, zato koristimo samo hemiju koja nije štetna ni za decu ni za ljubimce.

Garant Tepih Servis je tu da vam pruži vrhunsku uslugu čišćenja tepiha uz povoljne cene. Sa nama, vaši tepisi će uvek izgledati kao novi! Kontaktirajte nas na broj 064/063-0611 i rezervišite svoj termin odmah!

Vaš Garant Tepih Servis, garantuje vam čistoću i kvalitet!

POZOVITE