Profesionalni Tepih Servis u Jagodini i Ćupriji: Kvalitetno Čišćenje Tepiha sa Brzom Dostavom | Garant Tepih Servis - Tepih servis u Jagodini, Ćupriji i okolnim mestima

Profesionalni Tepih Servis u Jagodini i Ćupriji: Kvalitetno Čišćenje Tepiha sa Brzom Dostavom

Da biste očuvali dugovečnost i svežinu vaših tepiha, ključno je redovno održavanje i temeljno čišćenje. Tepih servis u Jagodini i Ćupriji je tu da zadovolji sve vaše potrebe kada je u pitanju očuvanje čistoće i estetike vaših tepiha.

Usluge koje nudimo:

  1. Masinsko Pranje Tepiha: Naša visokotehnološka automatska mašina sa 5 četki pruža dubinsko čišćenje tepiha, uklanjajući nečistoće i mrlje bez oštećenja vlakana.
  2. Tresenje Tepiha u Tresaču: Koristimo specijalizovanu opremu za temeljito tresenje tepiha, uklanjajući prašinu, grinje i druge sitne čestice koje se zadržavaju duboko u vlaknima.
  3. Pranje na Automatskoj Mašini: Naša automatska mašina garantuje optimalno čišćenje i uklanjanje svih vrsta mrlja. Bezbedno i efikasno, pružamo vrhunsku uslugu pranja tepiha.
  4. Centrigugiranje u Centrifugi: Proces centrigugiranja obezbeđuje brzo i efikasno uklanjanje viška vode, čime se smanjuje vreme sušenja tepiha.
  5. Sušenje u Specijalnim Komorama: Vaši tepisi se suše u specijalno projektovanim komorama, gde se brine o temperaturi i vlažnosti vazduha kako bi se sprečilo stvaranje neprijatnih mirisa i razvoj bakterija.

Brza Dostava i Povratak na Vašu Adresu: Nudimo uslugu preuzimanja tepiha na vašoj adresi nakon čišćenja i brzu dostavu nazad. Vaš komfor nam je na prvom mestu.

Kontaktirajte nas: Za sve informacije i zakazivanje usluga, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona: 0640630611.

Osigurajte dugotrajan sjaj i svežinu vaših tepiha uz naš profesionalni tepih servis u Jagodini i Ćupriji. Vaši tepisi zaslužuju najbolje!

POZOVITE