Koji tepih je zastupljen najvise a koji ne, kao i gde se koji...

Izbor tepiha u Paracinu, Cupriji i Jagodini

Tepisi u Americi:

  1. Veliki i mekani tepisi za maksimalnu udobnost: Amerikanci često biraju prostrane tepihe s visokim čepom ili plišem kako bi stvorili toplu i ugodnu atmosferu u svojim domovima. Ovi tepisi ne samo da pružaju udobnost prilikom hodanja, već dodaju i dozu luksuza i opuštanja u svakodnevni život.
  2. Suvremeni dizajni za modernu estetiku: Tepisi s apstraktnim i geometrijskim uzorcima postali su neizostavan deo modernog američkog enterijera. Ovi suvremeni dizajni ne samo da unose svežinu u prostor, već i stvaraju živopisnu tačku fokusa koja ističe estetski dojam doma.
  3. Neutralne boje za univerzalnu prilagodljivost: Neutralne nijanse poput sive, bele i bež dominiraju američkim tepisima. Ove boje pružaju savršen spoj sa različitim enterijerima, istovremeno dodajući eleganciju i omogućavajući jednostavno uklapanje tepiha u svaki prostor.

Tepisi u Evropi:

  1. Orijentalni i tradicionalni tepisi za umetnički izgled: U Evropi, ljubitelji umetnosti često biraju ručno tkane tepihe s bogatim orijentalnim ili tradicionalnim uzorcima. Ovi tepisi ne samo da su funkcionalni već i predstavljaju prava umetnička dela koja unose duh prošlih vremena u savremene domove.
  2. Tepisi od prirodnih materijala za ekološku svest: Evropljani često favorizuju tepihe od prirodnih materijala poput vune, svile ili pamuka. Ovi materijali ne samo da pružaju visok kvalitet i dugotrajnost, već i odražavaju ekološku svest, doprinoseći održivom životnom stilu.
  3. Živopisne boje za autentičnu atmosferu: U suprotnosti s neutralnim trendom u Americi, Evropljani često biraju tepihe s živopisnim bojama. Duboke crvene, plave i zelene nijanse stvaraju bogatstvo i autentičnost, dodajući prostoru jedinstven karakter i toplinu.

Neka vaš dom bude odraz vašeg stila i ličnosti. Bez obzira na to da li preferirate američki komfor ili evropsku eleganciju, širok spektar tepiha omogućava vam da pronađete savršen tepih koji će oplemeniti vaš prostor. Iskoristite prednosti različitih stilova tepiha kako biste stvorili dom iz snova, gde ključna reč „tepih“ postaje sinonim za udobnost, lepotu i individualnost.

Tepih servis Garant

POZOVITE