Psi sa kratkom dlakom idealni za stan ili kuću - Rase koje se ne linjaju | Garant Tepih Servis - Tepih servis u Jagodini, Ćupriji i okolnim mestima

Psi sa kratkom dlakom idealni za stan ili kuću – Rase koje se ne linjaju

Pronalaženje savršenog kućnog ljubimca za vašu porodicu može biti uzbudljivo iskustvo. Ako živite u stanu ili kući i tražite psa sa kratkom dlakom, koji neće izazivati previše problema sa linjanjem, a takođe vole decu i pametni su, postoji mnogo odličnih izbora. Evo deset rasa koje biste mogli razmotriti:

  1. Bostonski terijer: Ovi mali, mišićavi psi imaju kratak, sjajan kaput i odlično se slažu sa decom. Pametni su i lako ih je trenirati.
  2. Francuski buldog: Francuski buldozi su kompaktni psi sa kratkom dlakom koji su poznati po svojoj privrženosti deci. Takođe, vole da budu u centru pažnje.
  3. Pegavi engleski buldog: Slični francuskim buldozima, engleski buldozi su odličan izbor za porodice sa decom. Imaju kratku dlaku i ne zahtevaju mnogo vežbe.
  4. Beagle: Ovi energični psi su dobri sa decom i imaju kratku dlaku koja se lako održava. Beagle-i su takođe veoma inteligentni.
  5. Pugs (Mops): Mopsi su ljupki mali psi sa kratkom dlakom i prijateljskim stavom prema deci. Imaju izražene osobine ličnosti koje ih čine zabavnim članovima porodice.
  6. Basenji: Basenji-i su mali psi poznati po svojoj čistoj kratkoj dlaci i pametnosti. Iako su nezavisni, mogu biti sjajni partneri za decu.
  7. Boxer: Ovi snažni psi su energični i zabavni, idealni za porodice koje traže većeg psa sa kratkom dlakom. Vole decu i lako se obučavaju.
  8. Dalmatiner: Dalmatineri su poznati po svojoj jedinstvenoj šari na krznu i energičnom karakteru. Dobro se slažu sa decom i lako se obučavaju.
  9. Vizsla: Ova rasa je prepuna energije i odlična je za aktivne porodice. Imaju kratku dlaku i vole decu. Takođe, vrlo su pametni psi.
  10. Labrador retriver: Labradori su jedni od najpopularnijih pasa na svetu zbog svoje nežne prirode i inteligencije. Imaju kratku dlaku i odlični su sa decom.

Ove rase pasa nude odličnu kombinaciju osobina koje su važne za porodice koje žive u stanu ili kući. Imajte na umu da, bez obzira na rasu, svaki pas zahteva odgovornu brigu, ljubav i pažnju. Pre nego što donesete odluku, obavezno se posavetujte sa lokalnim azilom ili odgajivačem kako biste pronašli psa koji će najbolje odgovarati vašoj porodici i vašem načinu života. Srećno u potrazi za savršenim četvoronožnim prijateljem!

POZOVITE