PERIONICA TEPIHA ILI TEPIH SERVIS | Garant Tepih Servis - Tepih servis u Jagodini, Ćupriji i okolnim mestima

PERIONICA TEPIHA ILI TEPIH SERVIS

CENA PRANJA TEPIHA U NAŠEM SERVISU

Mnogo je polemike,puno se priča o kvalitetu i o cenama. Medjutim ipak o ceni samog pranja tepiha možemo slobodno reci da se najviše i govori. Prvo kad mušterija zove, prvo što pita je A kolika je cena pranja tepiha. E sada dolazimo do situacije gde se javlja ta prva grupa ljudi koja jednostovano donosi sud o izboru servisa za pranje ili perionice (nazovite kako god) na osnovu te cene koja se u m2 računa, i ona je glavni faktor u izboru servisa za pranje tepiha.

Dok na drugoj strani imamo ljude koji prvo sve ispitaju oko procesa pranja pa tek na kraju kad su čuli šta su i zapravo hteli (mislimo na kvalitet pranja i posedovanje savremene opreme za pranje tepiha i tokom zime) pitaju za cenu.

Prva grupa koja bira cenu koja je u nekom drugom servisu niza od cene naših usluga,u 20% slučajeva sledeći put zovu NAS i ne pitaju za cenu.

Vi dajte sami sud o tome,tj da se bolje izrazim Vi sami recite sta se dogodilo sa tom prvom grupom mušterija kome je samo cena pranja tepiha bila od presudne vaznosti.

Odgovor je : Šta god da je uzrok,mi smo tih 20% novih mušterija na naše a i njihovo zadovoljstvo pridobili za na dalje i od sad su naše verne muterije.

Mušterije koje i po 3 i više puta godišnje peru tepiha.

Nastavak sledi u narednom text_u..

POZOVITE