Dubinsko pranje automobila | Garant Tepihs Servis Paraćin Ćuprija

Dubinsko pranje automobila

Dubinsko pranje automobila

Kada govorimo o dubinskom pranju automobila kod nas budite sigurni da je u pravim rukama i da iz naše garaže izlazi detaljno očišćen kako unutrašnji enterijer tako i spoljašni.

Proces dubinskog pranja automobila započinje sa detaljnim pregledom automobila, slikanjem vozila, kompletan automobil se detaljno pregleda i onda se može početi sa pranjem.

Prvi korak dubinskog pranja automobila jeste spoljašnje bezkontaktno pranje. Bezkontaktnim pranjem se skida samo jedao deo prljavštine, prašine, blata i ostalog. Kada se završi bezkontaktno pranje, prelazi se na dubinsko spoljašnje pranje automobila. U zavisnosti od stanja automobila biraju se sredstva koja će se koristiti, koja PH vrednost, koji preparati kao i koja metoda samog pranja da bi detaljno pranje podigli na najviši nivo profesionalizma.

Kada se sve to završi prelazi se na unutrašnje pranje koje je dosta složenije i zahtevnije. Takodje se prvo fotografiše unutrašnjost i biraju se hemije i metoda koje će se koristiti za dubinsko pranje automobila. Postoji niz faktora koji utiču na to koji će se metod i preparat koristiti. Da li je u pitanju koža ili meblo, koja je vrsta kože, nivoa pohabanosti… Svaki deo se pažljivo i detaljno čisti, od neba samog automobila, tapacira na vratima, stakla, instrument table, sedišta, poda, gepega i ne postoji gde ruka naših majstora ne prodje i ne očisti.

Saradjujemo sa velikim uvoznicima poznatih brendova kako hemije tako i samih mašina. U našem malom delu garaže, možemo slodno reći imamo široku paletu proizvoda.

Za detaljnije informacije oko dubinskog pranja automobila kao i detailing-a mozete nas kontaktirati na

Za još korisnih i zanimljivih saveta, posetite našu stranicu.

POZOVITE