Clartence Gomez | Garant Tepih Servis - Tepih servis u Jagodini, Ćupriji i okolnim mestima

Clartence Gomez

About Clartence Gomez

Royal L. Garff Presidential Chair in Marketing, Marketing Department, Department of Marketing
Presidential Professor, Marketing Department, University of Utah

Email Clartence: info@yoursitename.com
Phone: +1(800)123-4566

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.

Skills

Maid Services
0%
Window Cleaning
0%
Domestic Cleaning
0%
Maid Services
0%
Office Cleaning
0%

What our Clients Say

Odlična usluga i kvalitet. Prezadovoljna sam profesionalnošću i brzinom kojom je posao odrađen. Svim prijateljima bih preporučila Garant tepih servis.

Andrijana

Odlična usluga i kvalitet. Prezadovoljna sam profesionalnošću i brzinom kojom je posao odrađen. Svim prijateljima bih preporučila Garant tepih servis.

Dušan

 

 

Pranje tepiha paracin
/ Odlična usluga i kvalitet.
Prezadovoljna sam profesionalnošću i brzinom kojom je posao odrađen. Svim prijateljima bih preporučila Garant tepih servis.
Pranje tepiha kada se to radi u kućnim uslovima zna da bude jako teško i neuspešno.

tepih je natopljen pa pretežak,pa sušenje i kakvo će vreme biti.

Sve ovo što smo nabrojali jeste samo deo onog zapravo sta predstavlja pranje tepiha i to baš u kućnim uslovima.

Pranje na betonu, sušenje na ogradi, preko neke šipke,kako ga prebaciti potrebno je dvoje ljudi a nekad za tepih većih dimenzija pa i više ljudi.

Pranje tepiha Paracin

Šta koristiti za pranje? Koji deterdžent? Kakav prašak?

Dosta je pitanja bilo,pogledajte rešenje koje mi nudimo u linku ispod..

Proces pranja se sastoji iz sledećih radnji :
Prvo tepih /itison se istresa u automatskoj mašini za trešenje tepiha. Gde se iz tepiha istresaju i eliminišu sve nečistoće, od krupnih otpadaka pa do najsitnijih čestica prašine.

Za kvalitetno pranje tepiha prvo i osnovno je da tepih bude lepo istrešen/usisan. Da u sebi nema zadržane ostatke peska, dlaka, hrane i svega ostalog što možemo naći u tepihu.

U slučaju da tepih ne bude tako tretiran i prljavština ostane u njemu posle pranja takvi tepisi obično imaju neprijatan miris. I ono što je najopasnije ostaju i dalje prljavi i štetni za Vas, Vašu decu, Vaše kućne ljubimce itd.

Nakon trešenja i usisavanja
sledi pranje tepiha četkarama. I najbolje odabranom hemijom koja eliminiše sve nečistoće, svu prljavštinu, bakterije, grinje i ostale nećistoće.

Pranje rotacionim mašinam se odvija polako i detaljno. Svaki deo tepiha četka prođe u sva četiri pravca po 3 do 5 puta, da gotovo svaka strana dlake Vašeg tepiha bude detaljno od korena oprana i iščesljana.

Nakon prvog pranja tepih se rola, i ubacuje u sledeću mašinu. Koja ga ispira i cedi. I postupak pranja se ponavlja još jednom kod tepiha kojima je to potrebno odnosno koji su više zaprljani.

Centrifugiranje tepiha
se obalja tako da Vaš tepih posle pranja četkarama, odnosno rotacionim mašinam uvija se i ubacuje u centrifugu. Tada se započinje sledeća faza a to je ispiranje tepiha.

 

Tepih ispran do čiste kapi i isceđen izlazi iz centrifuge 90 % suv.
Tako ispran I osušen tepih, u komori je dovoljno da postoji 2-3 sata a onda je spreman da se pakuje i vrati Vama.

Nemanja
POZOVITE